ABOUT در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

Blog Article

افرادی که ۶ هفته پس از تزریق واکسن به سندرم گیلن باره دچار می­‌شوند.

بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوت‌های مهمی با هم دارند. مهم‌ترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.

نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده می­‌شود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمی­‌شود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز می‌­گردد.

هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.

جدیدترین مطالب آموزش ورزش های بازتوانی ریه توسط دکتر اردا کیانی

از آنجا که آب چغندر دارای نیترات بسیار زیادی می­‌باشد، می ‎تواند به بدن شما در مقابله با عفونت‌­های تنفسی کمک نماید. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش بسیار مهمی را ایفا می­‌نمایید.

علائم آنفلوآنزا شدیدتر از علائم سرماخوردگی است. سرماخوردگی معمولا عوارض چندانی ندارد، اما آنفلوآنزا می­‌تواند مشکلات زیر را ایجاد کند:

بیماری ناشی از این نوع ویروس ممکن است یک تا دو هفته ادامه آنفولانزا بعد از چند روز واگیر دارد پیدا کند.

آنفولانزا همچنین می‌تواند باعث عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت)، سیستم عصبی (آنسفالیت) یا ماهیچه‌ها (میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی اندام‌های متعدد (به عنوان مثال، نارسایی تنفسی و کلیوی) شود.

در برخی از افراد استفاده از برنامه­‌های رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، می‌­تواند باعث بروز بیماری‌­هایی مانند بیماری کتوزیس گردد.

این بیماری عموما در ۵ روز اول می­‌تواند منتقل شود اما در صورتی که بیماری شدید باشد ممکن است برای مدت طولانی بتواند به بدن افراد دیگر سرایت نماید.

مشکلات گوارشی: بعضی از گونه‌های ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ می‌شوند.

علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش می­‌یابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیه‌­ی اسیدهای چرب و به وسیله‌­ی فرآیندی به نام کتوزیس انجام می­‌گردد.

آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، می‌تواند مشکل ساز شود.

Report this page